Oppskrift: Ovnsbakt salmalaks med parmesan og pinjekjerner (lisaknudsen) hits

Oppskrift: Ovnsbakt salmalaks med parmesan og pinjekjerner

  • 11.12.2017kl.20:54
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 1 )

Dette er en av de middagene som alle i familien elsker og som er enkel å lage! Jeg synes fisk generelt smaker mye bedre ovnsbakt enn for eksempel kokt eller stekt i pannen. Det samme gjelder grønnsakene. Parmesanen og pinjekjernene gir laksen en ekstra nøtteaktig piff og det smaker så godt!!

Ingredienser:

🖤 400 gr salmalaks

🖤 1 pk pinjekjerner

🖤 1 stk hel parmesan

🖤 1/2 blomkål

🖤 1/2 brokkoli

🖤 1 gulrot i staver

🖤 1 boks minimais

🖤 1 boks maiskorn

🖤 1/2 rødløk i skiver

🖤 2 fedd presset hvitløk

🖤 olivenolje

🖤 salt og pepper

🖤 250-300 gr fusilli pasta

Slik gjør du:

🖤 Legg salmalaks på et stekebrett kledd med aluminiumsfolie. Pensle laksen med litt smør. Riv over litt parmesan og dryss over en god del pinjekjerner. Avslutt med salt og pepper

🖤 kutt opp grønnsakene og dander disse rundt laksen. Hell litt olivenolje over for å oppnå en god bakeeffekt. Salt og pepper.

🖤 stekes midt i ovnen på 130 grader i 25 min. Skru deretter varmen opp til 200 grader i 5-7 min.

🖤 kok pasta som anvist på pakken

God middag!

Signatur
Dato.11.12.2017 klokken.20:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

11.12.2017 kl.21:11

Ser helt nydelig ut!! Dette skal prøves :-D







lisaknudsen

Instagram: lisaknudsenblogg Mystory: lisa.knudsen

Søk i bloggen