Tiden står stille (lisaknudsen)

Tiden står stille

  • 16.03.2017kl.18:01
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 1 )

De siste to ukene har vært et rent mareritt. Det har oppstått en situasjon i familien som har vært helt tragisk og veldig vanskelig for meg å takle. Min bestefar er innlagt på sykehus og ligger i koma etter et veldig alvorlig hjerneslag. Så de siste dagene har som sagt vært veldig tunge og jeg har vært på sykehuset hver dag siden det skjedde. Bare holder ham i hånda, stryker ham og sier at alt kommer til å gå bra. Innerst inne i meg er det et håp om at han våkner en dag og er akkurat den samme "beste" som han alltid har vært. Samtidig er det en opprivende og hjerteskjærende sannhet å ta innover seg at han kanskje aldri blir den samme igjen. Det er så vondt. Jeg har nesten ikke ord til å beskrive hvor viktig han er for meg og det å se han i en så sårbar situasjon river meg opp innvendig. Bestefar er en utrolig viktig person for meg og har vært som en pappa for meg i oppveksten. Enda nå i voksen alder er vi veldig knyttet til hverandre og jeg er ofte hos besteforeldrene mine. Det går nesten ikke to dager en gang mellom jeg er hos dem. Vi sitter ofte å drikker kaffe sammen mens mormor steker vafler. Vi snakker om alt sammen og av og til trenger vi ikke si så mye til hverandre heller. Bare å være sammen.

Så nå sitter jeg med en følelse av at tiden står stille. Minner dukker ofte opp. Alle de fine stundene vi har hatt sammen. Alt han har lært meg. Det er nesten ubehagelig å være ute blant folk. Der ute hvor verden bare går videre og er helt uberørt. Så egentlig hadde jeg ikke tenkt å blogge i det hele tatt om dette siden det er så sårt og også føles det ekstra vondt å skrive om det.

Men etter som dagene går får vi mer og mer håp om at "beste" skal komme hjem igjen. Sammen med mormor. Akkurat der han skal være. Håpet er det vi klamrer oss til i slike situasjoner, og jeg nekter å gi opp. Dette skal gå bra.

Vi er så glade i deg beste <3

Signatur
Dato.16.03.2017 klokken.18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

17.03.2017 kl.12:51

<3lisaknudsen

Instagram: lisaknudsenblogg Mystory: lisa.knudsen

Søk i bloggen
hits